Om mig

Hvem er jeg?

Jeg startede med at læse til akupunktør i 2015.

Efter en lang rejse ind i behandler verdenen, som blandt andet Massør, følte jeg der manglede noget. Jeg manglede at kunne behandle årsagen til de problematikker mine klienter kom med. Vi er rigtig gode til at behandle symptomer i den vestlige verden, men med dette syn på behandling kommer problemerne tit tilbage, enten som det samme eller som noget nyt. Jeg søgte en behandlingsform, der behandler det hele menneske og jeg fandt det i akupunkturen.

 

Hvad kan du forvente?

Det er vigtigt for mig, at det er rart og afslappende, at være til behandling hos mig. Mit fokus er på dig. Jeg ser dig hvor du er, for at blive klogere på hvorfor ubalancen er dukket op, så både du og jeg kan få en dybere forståelse for, hvorfor din krop er i ubalance og hvad den har brug for på nuværende tidspunkt, så vi kan genoprette balancen. Denne forståelse leder mig til den nødvendige behandling og de bedste redskaber så vi kan opnå din balance og en sundere krop og sjæl.

 

Min Passion

Det er en stor ære for mig, at få lov til at hjælpe andre. Jeg er vokset op i en familie med meget sygdom og har set, og selv mærket, hvor ødelæggende og nedbrydende det er for mennesker at gå med sygdomme, smerter og ikke mindst de tanker og følelser der følger et kronisk sygdoms forløb. Det har gjort jeg er blevet utroligt nysgerrig og fascineret af kroppen og hvordan den virker. Jeg vil gerne forstå krop og sjæl, så godt som jeg overhovedet kan mestre det, med al det viden jeg kan suge til mig.

 

Lidt praktisk info

Jeg er registreret medlem i PA og RAB godkendt. Det er henholdsvis foreningen for Praktiserende Akupunktører og foreningen for Registrerede Alternative Behandlere. Disse to foreninger stiller de højeste uddannelses krav i Danmark pt. for deres medlemmer og sikrer derved, at højne uddannelsesniveauet for deres medlemmer som behandler i Danmark. Opfylder man ikke disse krav, er det ikke muligt at blive medlem.

 

Uddannelser og kurser

2008 Uddannet Sportsmassør hos Lasota Akademiet i Fredericia

2014 Uddannet Aroma touch behandler ved Dr. David K. Hill

2015 Uddannet Cuppingterapeut hos Lasota Akademi i Fredricia

2015 Kinesiotape kursus hos Lasota Akademiet i Fredericia

2015 Uddannet Kranio-sakral terapeut på dyr hos Naturgaarden

2016 Genopfriskningskursus i Anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Karsten Munk Akademi.

2017 Kursus i kosmetisk akupunktur ved Aaron Zizov fra Israel

2017 Kursus i Auriculo terapi ved Rikke Godthjælp

2017 Dr. Tan kursus i smertebehandling ved Guy Polak og Adi Fromm fra Israel

2017 Uddannet Akupunktør i Kinesisk medicin hos Akupunktur Akademiet i Århus

2017 Master Tung kursus ved Zhang Hui